AKUMULATORJI INTACT

Made in Germany, 2 leti garancije (imamo vedno svežo zalogo)

 

AKUMULATORJI

AKUMULATORJI

 

ODLIČNE CENE AKUMULATORJEV INTACT- AKUTECH IN DURACELL. NAKUP PO SISTEMU STARO-ZA NOVO, IZDOBAVIMO BATERIJE ZA VSO MOGOČO UPORABO.

Ponujamo vam kvalitetne akumulatorje nemškega proizvajalca INTACT-AKUTECH, ves program, ne glede na uporabo.

V ponudbi imamo avtomobilske, motorske, tovorne, delovne, ciklične, baterije za plovila in ostale baterije, katere so odlično razmerje cena-kvaliteta. Akumulatorji so narejeni v Nemčiji, v podjetju Keckeisen akkumulatoren.

Logistika akumulatorjev je odlično organizirana, tako da tudi baterije, ki so redke in niso na zalogi, izdobavimo v najkrajšem možnem času.

Akumulatorji so vedno sveži, kar je za vas, kot kupca izredno pomembno saj akumulatorji, ki so dolgo skladiščeni, izgubijo na moči in kvaliteti.

Garancija na akumulatorje je do 100Ah 24 mesecev, za močnejše tovorne, delovne in ostale, pa 12 mesecev oziroma za specifične potrebno preveriti. Servis je odlično organiziran in se nahaja v vsakem večjem kraju v Sloveniji. Tako boste z nakupom varni in brez skrbi, v primeru garancijskega zahtevka.

V ponudbi imamo sledeče baterije, lahko si ogledate tudi podrobno spletno stran uradnega zastopnika:

http://www.akucenter.si/

Za avtomobilske, tovorne in moto akumulatorje vam nudimo nakup, po sistemu STARO ZA NOVO, kjer vam ob nakupu novega akumulatorja obračunamo popust v vrednosti 15%, ob vračilu starega.

 

akomulator