DODATNA OPREMA

 

DODATNA OPREMA

Thule

 

ODLIČNE CENE THULE,GLEDRING IN H&R PROGRAMA

GLEDRING-preproge - za ogled KLIKNI

LAMPA-okraski za vozilo

FARAD-okrasni pokrovi

THULE-prtljažniki - za ogled KLIKNI

H&R-športne vzmeti

CYCLO-aditivi,dodatki ter nega zunanjosti in notranjosti vozila

PHILIPS - za ogled KLIKNI

žarnice, blue vision, extrem vision, white vision, x-treme vision

Ponudimo vam lahko širok izbor aditivov za čiščenje in nego vozila, za obnovo sistema goriva, hladilnega sistema in mazanja motorja.

Ponudimo vam lahko avtomobilske preproge, športne vzmeti, okraske za notranjost vozila, kot so volanski obroči, športne ročke, okraski izpuha ter sedežne prevleke, tako cenejše, kot tipske po naročilu. V programu imamo tudi okrasne pokrove, tako univerzalne, kot tipske z znaki proizvajalca, aluminijasta platišča.

AVTOMOBILSKE PREPROGE GLEDRING

Za boljše počutje v notranjosti, vam lahko pomagamo izbrati tipske gumijaste ali tekstilne preproge. Vse preproge so narejene točno za določen tip vozila, kar pomeni, da se bodo popolnoma prilegale v vaše vozilo in ne bo neprijetnega vihanja in pomikanja pod nožne komande, kar lahko ogrozi vašo varnost.

Avtomobilske preproge tržimo od znanega slovenskega proizvajalca GLEDRING, kateri proizvaja preproge za večino znanih evropskih znamk in jih lahko najdete tudi, kot originalni rezervni del, na pooblaščeni servisni mreži. Preproge so lepega izgleda, narejene so iz najkvalitetnejše gume in so prijetnega vonja saj v zmes dodajajo vanilijeve aditive za prijetnejše počutje. Čiščenje je zaradi novega izgleda zelo enostavno. Izgled vaše notranjosti bo novo, sveže in lepo, tako bo vožnja še prijetnejša.

Preproge vam bomo pred nakupom preizkusili v vašem vozilu in tako bo vsakršen strah, da kaj ne ustreza, odveč.

ADITIVI ZA OBNOVO SISTEMA GORIVA, HLADILNEGA SISTEMA, MAZANJA MOTORJA,VOLANA

Pri nas si lahko v primeru težav delovanja motorja ali je to na sistemu goriva, oljnega mazanja ali hlajenja, pomagate z aditivi za obnovo sitema. Ponujamo znamke CYCLO, STP, GUNK, CRC, NIGRIN, LIQUI MOLY.

Obstajajo različni aditivi, s katerimi boste odstranili vodo in nečistoče v sistemu goriva in s tem izboljšali delovanje motorja. Vžig in tek motorja bo lažji, brez cukanja oz. v zimskem času brez zamrzovanja goriva.

Tudi aditivi za sistem oljnega mazanja so dobrodošli saj največkrat zmanjšajo porabo olja, izboljšajo tek motorja, ustavijo prekomeren ropot v motorju ali pa zgolj pomagajo pri oghranjevanju kondicije motorja.

V spomladanskem času vam priporočamo aditive za čiščenje klimatskega sistema, s katerimi boste odstranili neprijetne vonjave ali pa samo osvežili notranjost vozila. Ponudimo vam lahko aditive CRC ali NIGRIN.

 

Dodatna Oprema