REZERVNI DELI

 

rezervni deli


PRI NAS BOSTE DOBILI VSE, ORIGINALNE ALI ORIGINALOM ENAKOVREDNE REZERVNE DELE, TAKOJ ALI V NAJHITREJŠEM ČASU, PO IZREDNO UGODNIH CENAH.

POSLUJEMO Z VSEMI DOBAVITELJI V SLOVENIJI IN TUJINI. ROK DOBAVE OD 5-24 UR.


Pomagali vam bomo rešiti problem, pri obnovi vašega vozila. Vedno imamo za Vas na zalogi preko 15.000 artiklov, kar pomeni, da je malo možnosti, da željenega rezervnega dela za vaše vozilo, ne bomo imeli za Vas.

Vedno pa obstaja možnost, da iskanega dela trenutno ni na zalogi, takrat pa iskani material v najkrajšem času naročimo iz centralnega skladišča.

Naročeni material, ki ni na zalogi, vam pri naročilu do 10 ure, izdobavimo že po 15 uri popoldne, ostali material pa v roku od 12-24 ur.

Poslujemo z vsemi pomembnimi dobavitelji v tujini in v Sloveniji, to nam omogoča, da vam lahko izdobavimo skoraj vse dele, tudi tiste, katere je težje najti.

V programu imamo originalne in originalom enakovredne rezervne dele, to pomeni, da pri nas lahko kupite ali naročite čisto vse, ne da bi nekaj kupili pri nas, ostalo pa iskali širom Slovenije in si s tem povzročali izgubo časa in denarja.

Ves material naročamo preko originalnih programov za naročanje, tako da so možnosti napak zelo majhne, da kupljeni ali naročeni rezervni del, ne bi ustrezal.

Posebno za vas, vam lahko pripravimo posebno ugodno ponudbo, še posebej, kadar boste opravili večji poseg na vozilu. Vedno imamo vpogled v cene naših dobaviteljev in konkurentov, tako da vam vedno lahko ponudimo boljšo ceno, oziroma vam naredimo boljšo ponudbo za željeni material.

Smo zanesljivi in se vedno držimo dogovorjene cene, kvalitete materiala in roka dobave, ne glede, če se je cena med naročilom spremenila.


Nekaj pomebnejših blagovnih znamk, katere ponujamo in njihovi linki

LUK / INA / FAG / RUVILLE / ležaj kolesa, nosilec motorja, končnik, notranji končnik, vez stabilizatiorja, vzmet, vodna črpalka, napenjalec pogonskega jermena, napenjalec mikro jermena, sklopka, vztrajnik sklopke, ležaj sklopke, hidraulični ležaj sklopke

http://webcat.schaeffler-aftermarket.com/web/schaeffler/sl_SI/applicationSearch.xhtml;jsessionid=9CA222741884C9D80724313E05EDD0DE

http://webcat.schaeffler-aftermarket.com/web/schaeffler/sl_SI/applicationSearch.xhtml


NGK svečka, ogrevalna svečka, tuljava, vžigalna tuljava, vžigalni kabel, kabel svečk, lambda sonda, senzor,

https://www.ngk.de/en/produktfinder/


BERU svečka, ogrevalna svečka, tuljava, vžigalna tuljava, vžigalni kabel, kabel svečk, lambda sonda, senzor,

http://beru.federalmogul.com/de


TRW deli podvozja, končnik, notranji končnik, zglob vilice, vilica, roka, amortizer, vez stabilizatorja, valj zavorni, zavorni disk, zavorne ploščice, zavorne čeljusti, vzmet zavornih čeljusti, kabel zavor, zavorni kabel,

https://www.trwaftermarket.com/us/catalogue/


RUVILLE  ležaj kolesa, nosilec motorja, končnik, notranji končnik, vez stabilizatiorja, vzmet, vodna črpalka, napenjalec pogonskega jermena, napenjalec mikro jermena, sklopka,

http://webcat.schaeffler-aftermarket.com/web/schaeffler/sl_SI/applicationSearch.xhtml


GATES pogonski jermeni, napenjalec jermena, mikro jermen, napenjalec mikro jermena, vodna črpalka, cev vode, cev gumijasta, set pogonskega jermena,termostat, prirobnica vode

http://www.gatesautocat.com/


MANN-FILTER  filter olja,goriva,zraka,kabine,menjalnika,volana,hidraulike

https://catalog.mann-filter.com//EU/ger


KYB  amortizer, odbojnik amortizerja, zaščita amortizerja, nosilec amortizerja, ležaj amortizerja

http://www.kyb-europe.com/catalogue.asp