PREDSTAVITEV

 


POSLOVNI SUBJEKT Z BONITETNO OCENO AAA, ODLIČEN PLAČNIK, ŽE 23 LET

Trgovina je bila odprta leta 1993 na Šlandrovem trgu 11, v Žalcu, kjer poslujemo še danes. Na začetku je naše poslovanje obsegalo le nekaj znamk avtomobilov, ki so bili takrat prisotni na trgu, kot so Zastava Yugo,Fičo in z-101, VW Golf 1 in 2 ter Renault 4 in 5. Na začetku smo, kot vse takratne trgovine, poslovali brez računalnikov, zaloga je bila primerna tistim časom, čakalni roki za naročeno blago, so bili dolgi saj je bil material iz uvoza zelo težko dobavljiv.

Časi so se spreminjali in z njimi tudi naše poslovanje. Trgovino smo nekaj let po odprtju posodobili, opremili z računalniki ter najnovejšim telekomunikacijskim sistemom, kar nam je omogočilo povezovanje z domačimi in tujimi dobavitelji ter kupci. Od takrat dalje vsak dan delamo na tem, da je trgovina vsako leto bolje založena z najnovejšimi programi avtodelov in da vedno iščemo nove možnosti za poslovanje, tako po Evropi, kot po celem svetu.

Vedno skrbimo za izobraževanje na vseh področjih poslovanja, tako da smo vedno na tekočem z novostmi in vam zaradi tega lahko ponudimo najboljše in najugodnejše dele za vaše vozilo.

Danes lahko ponudimo vsem malim in velikim kupcem resno sodelovanje saj smo v teh letih pričeli poslovati z vsemi najpomembnejšimi tujimi in domačimi dobavitelji. Dobavimo vam lahko, tako originalne, kot originalom enakovredne in konkurenčnejše dele.

Skozi leta poslovanja, smo močno povečali in založili trgovino, tako da imamo na zalogi nadomestne dele za skoraj vsa vozila, tako evropska, kot vozila z vzhoda. Včasih pa se zgodi, da česa ni na zalogi, te dele pa  dobavimo v 24 urah.